MASA CUKROWA SARACINO DO MODELOWANIA CZERWONA 250g
Cena regularna:
towar niedostępny
❤️ Dodaj do ULUBIONYCHOPIS PRODUKTU
Witamy Serdecznie, Przedstawiamy Państwu:
Masa Cukrowa Lukier Plastyczny SARACINO 250g
Masa cukrowa renomowanej Włoskiej firmy SARACINO, wielokrotnie nagradzana, to produkt klasy premium, do tworzenia i modelowania figur, kwiatów, postaci oraz wszelkich ozdób trójwymiarowych na tortach i innych wypiekach. Używana przez mistrzów sztuki dekoracji, gwarantuje wspaniałe rezultaty. Lukier plastyczny zawiera tłuszcz kakaowy, dzięki czemu możemy tworzyć najbardziej zaawansowane dzieła, nie martwiąc się o szybkie wysychanie, co jest niezwykle przydatne przy wprowadzaniu korekt w modelowaniu z masy. Produkt jest bardzo elastyczny, nie pęka i można go rozwałkować do grubości nawet 1mm. Pięknie pachnie i smakuje, jest liderem w swojej klasie. Dekoracje wykonane z tej wybornej masy z pewnością zachwycą wszystkich gości na przyjęciu, a cóż może być cenniejszego, jeśli nie widok tego błysku w oku i radości osoby, obdarowanej tak zacnie wyglądającym tortem!
Masa cukrowa SARACINO może być również wykorzystana do pokrywania tortów i ciast!
Charakterystyka:
✅ Wytrzymałość i elastyczność masy umożliwia modelowanie bez pękania
✅ Zachowuje pożądany kształt
✅ Dzięki odpowiedniej równowadze masła kakaowego i cukrów gwarantuje doskonałe rezultaty w każdych warunkach
✅ Nie wysycha natychmiast, pozostawiając czas na korektę niedoskonałości
✅ Nie zawiera glutenu
Jak użytkować?
✅ Wyrabiać masę przez kilka minut, do uzyskania miękkiej konsystencji
✅ Aby przyspieszyć proces zmiękczania, masę można na kilka sekund wstawić do kuchenki mikrofalowej
✅ Uformuj dekorację według swojego uznania i odstaw, aż stwardnieje, po czym umieść na torcie w żądanej pozycji
Na innych naszych aukcjach dostępne są także kolory: Brązowy, Różowy Beż, Czarny, Czerwony, Tiffany Blue,
Pomarańczowy, Zielony, Fioletowy, Fuksja, Jasnoniebieski, Jasnozielony, Niebieski, Różowy, Żółty
Specyfikacja produktu
MARKA | Saracino |
KOLOR | czerwony |
WAGA | 250 g |